Всем, кто помог - спасибо! Нет, не от меня (я тоже остался неизвестным помощником), а от родных мальчика. Если можете - помогите еще на реабилитацию.
"Стан здоров'я постраждалого у ДТП 6-річного Влада Чернявського стає кращим.
Про це Zmi.ck.ua розповіла його бабуся Людмила Гармаш.
Жінка від отриманих травм загинула на місці, дитину із тяжкими травмами шпиталізували до Черкаської обласної дитячої лікарні. Тривалий час постраждалий був у комі.
"Зараз ситуація набагато краще. Влада перевели із реанімації у відділення. Зараз він знаходиться там. У понеділок планують зробити КТ. Вставати на ноги не можна, але він вже їсть. Нам взялися допомагати дуже багато людей, причому незнайомих. Одна сім'я, що бачила аварію на власні очі, привезла домашнього кролика, курку, продукти, гроші. Всі пропонують допомогу. Багато грошей прийшло мені на картку. Також долучилися до допомоги і сім'я винуватця ДТП. У нас дуже хороші люди. Тому я дякую всім, хто відгукнувся на нашу біду", - відзначила Людмила Гавриш."
Последний раз редактировалось barsa; 16.12.2020, 13:19.
У мережі невідомі особи почали розповсюджувати власні банківські реквізити начебто для збору коштів задля допомоги постраждалому у ДТП 10-річному Андрію, якого напередодні збила машина на піхошохідному переході на вулиці Михайла Грушевського.
Однак рідні постраждалого хлопчика запевняють, що для лікування нині у них всього вистачає.
"Зараз ми чекаємо інформацію від лікаря, як далі відбуватиметься лікування. Але поки ми забезпечені всім необхідним. Тому збирати кошти на лікування нині непотрібно", - відзначила у коментарі Zmi.ck.ua мати постраждалого Анна Глушак.
Якщо ви хочете допомогти, то наводимо коректні реквізити картки мами Андрія:
5168 7573 4111 7309 Глушак Анна Георгіївна, Приватбанк.
Будь-які інші реквізити можуть бути шахрайськими. Тому максимально перевіряйте інформацію.
это принесло на ленте фб. но почему-то имя мамы другое. где правда?
Комментарий